Betrouwbare aannemer voor iedere verbouwing

 In BLOG

De opdrachtgever van de verbouwing op de afbeelding heeft een betrouwbare aannemer gevonden in L.s.Verbouw. We hebben het gedaan met vakkennis en veel plezier. We zijn er graag voor iedereen dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook verbouwen? Doe het met hulp van een betrouwbare aannemer

Verbouwen is voor veel mensen geen alledaagse gebeurtenis. Het vergt planning, organisatie en specifieke kennis. Zelf verbouwen kan een leuke uitdaging zijn, maar iedereen heeft het druk. Je ziet dan ook steeds vaker dat mensen op zoek zijn naar een betrouwbare aannemer die de volledige verbouwing voor ze uitvoert.

Het begint met dromen

Een nieuwe badkamer, een serre of uitbouw, een dakkapel of een nieuwe keuken, een schuur achter het huis of de renovatie van de woning; iedereen droomt wel eens van mooie nieuwe dingen. Om die dromen werkelijkheid te maken begin je met een goed plan. Ga je zelf aan de reken- en tekentafel of schakel je vakkundige hulp in? 

Maak je plan met hulp van een betrouwbare aannemer

betrouwbare aannemer lsverbouw

Het is aan te raden om de aannemer in een vroeg stadium te betrekken bij de planning. Zo leer je de aannemer kennen en maak je gebruik van zijn inzichten. Uit zijn kennis kun je veel voordeel trekken bij het maken van je plannen en je hebt de gelegenheid om te kijken of je te maken hebt met een betrouwbare aannemer. Naast referenties die een aannemer heeft is het ook belangrijk dat je er een goed gevoel erbij hebt want een verbouwing is op zich al inspannend genoeg. Het moet voor jou als klant een periode zijn waarin je vol verwachting uitkijkt naar het resultaat.

Offertegesprek

Heb je de wensen besproken met de aannemer dan krijg je ook een goed beeld van de uitvoering. Bovendien kan een betrouwbare aannemer je snel voorzien van een raming van de kosten en vlot een overzichtelijke offerte aanbieden. Je weet dan wat de kosten zijn, wanneer jouw opdracht begint en wanneer het prachtige eindresultaat zal worden opgeleverd.

Wanneer je zaken doet met een betrouwbare aannemer dan kun je de offerte in detail bespreken en zijn de kosten, die aan het werk zijn verbonden, transparant. Zo heb je een goed beeld van de gemaakte afspraken en heb je een belangrijk stap voorwaarts gemaakt naar een fraai eindresultaat.

Omdat je wilt weten waar je aan toe bent.

De voordelen van een betrouwbare aannemer

Een betrouwbare aannemer geeft je een gerust gevoel. Je hebt geen zorgen over het behalen van het gewenste resultaat. Dat is fijn want met een verbouwing heb je uiteindelijk al genoeg aan je hoofd.  Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen. Hieronder noemen we er een paar.

De aannemer voert de regie

Het is belangrijk om de juiste vakmensen op het juiste moment aan het werk te zetten. Wanneer de schilder aan het werk gaat is het natuurlijk niet de bedoeling dat er op hetzelfde moment stof in de lucht komt door andere werkzaamheden. De stukadoor moet klaar zijn voordat bijvoorbeeld de keuken geplaatst kan worden. Het leidingwerk moet vooraf ook mooi zijn weggewerkt. Dit lijkt allemaal logisch maar bij verbouwingen waar de werklieden afzonderlijk worden gecontracteerd heeft niemand de regie of de verantwoordelijkheid. In de praktijk zie je dat regelmatig tot vervelende situaties leiden.

Kiezen voor betrouwbaarheid geeft je rust.

Kwaliteit van het werk & garantie

Een goede aannemer werkt samen met bekwame vaklieden. Er wordt netjes gewerkt en alles verloopt volgens plan en afspraak. Een betrouwbare aannemer maakt zijn werk met goed materiaal en draagt zorg voor het leveren van kwaliteit. Bovendien is een betrouwbare aannemer transparant over de garanties die worden gegeven over het geleverde werk.

Betrouwbare aannemers gebruiken betrouwbaar materiaal

Wanneer een aannemer voor je aan het werk gaat dan verwacht je ook dat er materialen gebruikt worden die van de beste kwaliteit zijn. Bovendien is een betrouwbare aannemer ook eerlijk over zijn ervaringen met verschillende materialen. Zo kan hij een goed beeld geven van wat je mag verwachten.

Kiezen voor L.S.Verbouw is kiezen voor betrouwbaarheid

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer die staat voor vakmanschap, heldere afspraken en het leveren van uitstekend werk, neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben al heel veel klanten naar volledige tevredenheid geholpen en we zijn je graag van dienst. 

Recommended Posts